Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Kimpf R. Gergely vagyok az Active Ablak cégcsoport társtulajdonosa. Társaságunk egyéni vállalkozási formában működik, és több éves szakmai tapasztalat alapján jött létre.

Cégünk alapvető célja az volt, hogy friss szemléletet hozzunk a nyílászárók és árnyékolástechnika területére. Elkötelezettségünk a szakértelmen alapul, és ezt prémium minőségű termékekkel ötvözzük. Ennek bizonyítéka több száz elégedett ügyfelünk, akik megtiszteltek bennünket bizalmukkal.

Fő tevékenységünk a műanyag és alumínium nyílászárók, valamint árnyékolástechnikai berendezések forgalmazása és szerelése. Termékpalettánk széleskörű, beleértve az alumínium bejárati ajtókat, acél bejárati ajtókat, műanyag bejárati ajtókat, alumínium nyílászárókat, műanyag nyílászárókat, emelő-toló ajtókat, alumínium redőnyöket (motorizált), okos otthon vezérlést, zsalúziákat/raffstorokat (motorizált), műanyag redőnyöket, szúnyoghálókat, könyökkaros napellenzőket (motorizált), redőnykapukat (motorizált), szekcionált garázskapukat (motorizált), valamint beltéri árnyékolókat.

Nyílászáróink megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, és több gyártóval tartunk kapcsolatot, hogy minden igényt kielégíthessünk.

Mind az értékesített, mind a beépített termékekre garanciát vállalunk, és kínálunk egyedülálló éves karbantartási szolgáltatást is. Termékeink egyedi gyártásra kerülnek, megvalósítva az Ön által álmodott színkombinációkat, formákat és méreteket.

Bár versenyképes árakkal rendelkezünk, az olcsóságot nem az árversenyben keresve értelmezzük!

Tevékenységünket Magyarországon, Ausztriában, Németországban és Horvátországban végezzük, kiszolgálva mind a lakossági, mind az üzleti ügyfeleket.

Próbálja ki Ön is, és csatlakozzon az elégedett Active Ablak ügyfelek táborához!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! Tegyen próbára ön is !

Active Ablak 
A jövő ablaka!